Drieslag voor MHC Dalfsen

4-3 Nieuws

De ambities van onze hockeyclub krijgen steeds meer vorm. De missie van de Dalfser hockeyclub is vrij simpel: kwalitatief goed hockey bieden in een veilige omgeving. Om hieraan invulling te geven is, naast de inzet van de leden, geld nodig. Afgelopen woensdag traden weer drie sponsoren (Drukkerij Meijerink, Auberge ’t Asje en Kiddybe) toe tot de financiële ondersteuners van MHC Dalfsen.

Het ene speerpunt uit de visie kreeg twee weken geleden onder andere invulling toen maar liefst vijftien coaches hun diploma behaalden na een opleiding van de KNHB. Deze week bieden enthousiaste ouders gastlessen hockey aan voor het basisonderwijs in Dalfsen door middel van Funkey in De Trefkoele+. En zaterdag gaat de competitie weer van start aan de Gerner Es.

De veilige omgeving wordt aangepakt met een opknapbeurt van het clubhuis. Een commissie van enthousiaste leden buigt zich over een herinrichting, waar uiteraard ook middelen voor nodig zijn. Middelen die mede door de nieuwe sponsoren worden gegenereerd.

Drukkerij Meijerink is bekend in het Vechtdal als leverancier van vele soorten drukwerk. De Dalfser onderneming is gespecialiseerd in PMS. In een authentieke omgeving heeft Meijerink hoogwaardige apparatuur staan, waarmee vele wensen van de klant kunnen worden ingewilligd. "Persoonlijke dienstverlening is tegenwoordig het onderscheidende vermogen in onze sector", aldus directeur Stefan Meijerink.

Auberge 't Asje wordt sinds zeven jaar gerund door het echtpaar Buitenhuis. Twee jaar geleden is er een compleet nieuw gedeelte bijgebouwd aan het karakteristieke pand nabij landgoed Gerner. Maar liefst 80 plaatsen kwamen erbij, waardoor 't Asje ook interessanter is voor grotere gezelschappen. Zeker als op 4 april de nieuwe trouwkapel erbij komt heeft 't Asje alle ingrediënten voor een smaakvolle culinaire verrassingsdag.

Kinderkledingwinkel Kiddybe is de laatste loot aan de sponsorenstam van MHC Dalfsen. Onderneemster Barbara van Nieuwenhuizen heeft vele soorten kinderkleding in haar sfeervolle winkel in het centrum van Dalfsen. Met de hoodies voor ME2 geeft Kiddybe op haar manier invulling aan het ondersteunen van MHC Dalfsen.

Heeft u ook belangstelling om MHC Dalfsen of een team te ondersteunen? Neem dan contact op met Ivonne Mol ([email protected]) of Ismena van Leussen ([email protected]).
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?