XLidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap bij MHCDalfsen geldt voor de duur van een jaar voor het gehele seizoen. De opzeggingstermijn voor het volgende seizoen is altijd voor 1 mei. Oftewel: de opzegging moet voor 1 mei binnen zijn.
 
Opzegging geschied met een mailtje naar ledenadminiatratie en [email protected] met naam, adresgegevens, geboortedatum en reden.
 
Na 1 mei is men automatisch weer lid voor het gehele volgende seizoen. Er zijn omstandigheden die een opzegging van het lidmaatschap per 1 mei niet mogelijk maken. Deze omstandigheden worden beoordeeld en afgehandeld door het bestuur
 
 
Een vraag die wij vaak krijgen is; Waarom zo vroeg opzeggen? Welnu dat heeft te maken met het samenstellen van de teams en de competitie van het volgende seizoen. De TC is ieder voorjaar al bezig om de teams voor volgend jaar in kaart te brengen. Na 1 mei worden deze zo definitief mogelijk gemaakt en doorgegeven aan de KNHB, deze gaat op basis daarvan de competitie ontwerpen. Dat is elk jaar een enorme klus, waar de vakantie nog eens tussen door zeilt, wat inhoud dat feitelijk begin juli alles klaar moet zijn.